Plaža sa ležaljkama na kikindskom gradskom trgu!

2
8

Improvizovana peščana plaža sa ležaljkama, suncobranima, stolovima, stolicama i binom uskoro će biti postavljena na kikindskom gradskom trgu.

beograd-kikinda-plaza-centar

Od 21. jula do 1. avgusta meštani će imati svoju “kikindsku plažu”, postavljenu na 300 kvadratnih metara prostora. Organizatori “kikindske plaže”, Kulturni centar Kikinde i Centar kreativnih ideja “Kreativia” najavljuju bogat kulturno-umetnički program u sklopu manifestacije “Kikindsko kulturno leto”, a program otvara lokalni bend “Drvo truo”.

Svakodnevno će se održavati različite radionice, namenjene osnovcima i srednjoškolcima, a prijave se obavljaju putem Fejsbuk stranice Kulturnog centra ili putem telefona. Broj učesnika u radionicama je ograničen na 15 do 16 učesnika po radionici. Program obuhvata i večernje aktivnosti, poput akustičnih koncerata, projekcija domaćih filmova i pozorišnih predstava. Radionice počinju od 17 časova, a večernji program u 21 čas.

Kikindska plaža realizovana je po ideji istog projekta održanog u Beogradu, a s idejom da pruži osećaj godišnjeg odmora ljudima koji ne mogu sebi da priušte putovanja. Ulaz na sve programe je besplatan.