Uspešno održana radionica za decu u organizaciji SKK „Topot“

0
4

Održana je prva u nizu besplatna radionica za decu i mlade u organizaciji SKK „Topot“ iz Kikinde pod nazivom „Upoznajmo se sa konjima“.

radionica za decu skk-topot-radionica-30-avgust

U subotu 30.avgusta na terenima starog pogona 2 održana je dvosatna radionica za decu i mlade, cilj radionice je bio da se deci približi konjički sport, da se upoznaju sa ovim plemenitim zivotinjama i saznaju nešto više o njima. Više od dva sata deca su bila u prilici da jašu grlo Cila vlasnika Zorana Jakonića, vozaju se na fijakeru i takmičarskim kolima kojim su upravljali Mile Alasev i Dragan Soklovački, kao i da se slikaju pored ponija vlasnika gospodina Duška Radina.

– Članovi kluba prijatno su iznenađeni odzivom i obećavaju još ovakvih radionica dokle god bude lepog vremena, cilj je ostvaren, i roditelji i deca bili su aktivni više od dva sata a to je najbitnije, navode za naš portal iz SKK „Topot“

– Ponosni smo što smo jedini klub koji ima najmlađeg člana sa samo godinu dana, malenog Teodora Bajkina koji ne propušta ni jedno dešavanje i oduševljen je konjima, a sa druge strane imamo doajena konjičkog sporta čika Mileta Alaševa, zaključili su oni.

radionica za decu skk-topot-radionica-30-avgust-1

Uprava kluba se zahvaljuje na podršci Portalu „I LOVE KIKINDA“, nedeljniku Kikindske i Nove Kikindske novine, RTV Rubin i RTV VK, kao i radiju Ami. Posebno se zahvaljujemo „MORAR“ konditorskoj firmi koja je za najmlađe obezbedila slatkiše, a takođe i Javnoj agenciji za malu poljoprivredu i privredu.