U petak, u Svečanoj sali opštine, biće održan 11.Sajam zapošljavanja u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje, Filijala Kikinda. Otvaranje je zakazano za 11 sati.

– Biće ponuđeno preko 200 radnih mesta, a očekuje se 28 poslodavaca. Traženi su: diplomirani mašinski inženjeri, diplomirani elektroinženjeri, diplomirani ekonomisti, diplomirani pravnici, šivači od drugog do četvrtog stepena stručne spreme, trgovci, programeri, radnici tehičke struke od drugog do četvrtog stepena stručne spreme, farbari, automehaničari, administrativni radnici, vozači sa iskustvom, mehaničari,

radnici prehrambene struke, tehnolozi šestog i sedmog stepena stručne spreme, saobraćajni tehničari, radnici u proizvodnji, informatičari šestog i sedmog stepena stručne spreme, radnici u mlekari, proizvodni elektro i mašinski radnici, prodavci, moleri, zavarivači, bravari, stolari, konobari i ekonomski tehničari – kaže Vesna Danić, saradnik za Odnose sa javnošću u kikindskoj Filijali.

Savet iz Filijale je da se pripremi više primeraka radne biografije, tačnije CV-a. Ovo je retka prilika da se lično porazgovara sa mogućim poslodavcima, koji će biti kraj štandova.

Izvor: radiokikinda