Potrebni radnici za rad u NIS-u i pekari „Kikinda”

0
4

Naftna industrija Srbije i Pekara „AS braća Stanković“ traže radnike u Kikindi. Novi vlasnici Pekare „Kikinda” prošlog septembra kupili su objekat za 56,5 miliona dinara.

vok-kikinda

Prema rečima Petra Popova, zaduženog za rad pekare u Kikindi ovoj firmi neophodni su novi radnici:

– U pekari širimo proces proizvodnje i ponudu tako da nam je trenutno neophodno pet radnika i pekara sa iskustvom i vozača C kategorije. Proizvodmo više vrsta hleba među kojima i specijalnih, dok deo proizvodnje obuhvata pravljenje štrudli s makom. Dnevno se proizvede 700 vekni. Za sve informacije o zaposlenju zainteresovani se mogu javiti u Pekaru.

NIS-u su neophodni radnici za rad na tornjevima u kikindskoj opštini. Uslov je da kandidati imaju završen treći ili četvrti stepen stručne spreme iz oblasti mašinstva. U obzir dolaze nekvalifikovani radnici, mašinbravari, metalostrugari, metaloglodači, traži se i rukovalac građevinskom mehanizacijom, zavarivač, električar, građevinski radnik, vozač C kategorije. Konkurs je dostupan na sajtu NIS-a.

Zaključno sa junom u kikindskoj opštini nezaposleno je 6. 005 osoba, saznajemo u Filijali nacionalne službe za zapošljavanje.

Izvor: dnevnik