Žarko Jovanov prva beba rođena u novoj godini

0
2

Predsednik opštine Kikinda Pavle Markov i predstavnici Crvenog Krsta uručili su pokone prvorođenoj bebi u 2014-oj godini. Žarko Jovanov, težak 3 kg 200 gr i 53 cm dugačak, rođen je dva sata posle ponoći. Najlepši poklon koje su majke Stazia Jovanov i Monika Arva mogle da dobiju  u Novoj godini su dva prelepa dečaka i dve prvorođene bebe u novoj godini.

Žarko Jovanov bio je nešto brži od Davida Arve. Staziji Jovanov ovo je sedmo dete, već ima tri dečaka i tri devojčice. Srećna majka nije krila oduševljenje kada joj je uručen paket sa bebi opremom od Crvenog Krsta i poklon čestitka od lokalne samouprave.

– Dolazim iz Bašaida, već imam tri devojčice i tri dečaka, Žarko je naše sedmo dete. Jako smo srećni i zahvaljujemo se predsedniku kao i Crvenom Krstu na ovim lepim poklonima, puno nam znače jer svaka pomoć je dobrodošla.

Predsednik opštine Kikinda Pavle Markov i predstavnici Crvenog Krsta darivali su paketima sa bebi opremom Dečije odeljenje. Predsednik  Markov je majci prvorođene bebe uručio poklon čestitku u vrednosti od 30 hiljada dinara.

Svetlana Romakov, babica na porođajnom odeljenju Opšte bolnice u Kikindi navodi da trenutno na ovom odeljenju trenutno ima 11 beba.