Konjički klub „Banat” bez ičije pomoći osvaja medalje!

0
29

Sportsko Odgajivački Konjički klub “BANAT” iz Kikinde, učestvovao je na 21. fijakerijadi u Ostojićevu proteklog vikenda.

Ova mala, ali odabrana ekipa, velikih ljubitelja konja bez ičije finansijske pomoći, osvojila je većinu pehara u revijalnom delu utakmice. Članovi kluba Zoran Jakonić sa grlima Converzano Visla, Cila i Bregava i Šoklovački Dragan sa grlima Batosta i Jadranka, osvojili su tri druga mesta, odnosno jedno treće mesto i to u disciplinama tropreg, četvoropreg i petopreg. U konkurenciji više od dvadeset dvoprega, vožnje kroz kapije osvojili su četvrto, odnosno peto mesto sa vremenima Šoklovački Dragan 3.01 (21 kazneni bod) i Zoran Jakonjic 3.01 (28 kaznenih bodova). Suvozači ovim iskusnim konjarima bili su Željko Felbab, Miroslav Alašev i najmladji član sa samo osam godina Šoklovački Stefan.

Ovim ljubiteljima konja najviše znači podrška njihovih lepših polovina jer bez njih ne bi bilo uspeha, one su te koje se staraju o konjima. SO Konjicki Klub nastupiće 28.06. tekuće godine u Banatskom Karadjordjevu kada se odrzava KUP Srbije.