„Letnji Bioskop” – večeras prvo prikazivanje filma!

0
25

Od danas 29. jula sa početkom u 21 čas otvara se letnji bioskop u dvorištu Narodne biblioteke „Jovan Popović”.

letnji-bioskop

Filmovi će se prikazivati svakog utorka i četvrtka do kraja avgusta, ukoliko vremenske prilike to dozvole. Sve projekcije počinju u 21 čas, bez obzira kog dana se prikazuju. Ulaz je potpuno besplatan, a ispod možete pogledati koji film se prikazuje večeras.

shall-we-dance-2

Danas (29. jul) od 21 čas – Film „Molim za ples“
Žanr: drama, romansa, muzički, komedija
Trajanje: 106 min.
Glavne uloge: Ričard Gir (Richard Gere), Dženifer Lopez (Jennifer Lopez), Suzan Sarandon (Susan Sarandon), Stenli Tuči (Stanley Tucci), Ričard Dženkins (Richard Jenkins)

SINOPSIS
Čikaški advokat Džon Klark (Ričard Gir) vodi skoro savršen život. Voli svoju predivnu ženu (Suzan Sarandon), ima uspešnu karijeru i uzoran je otac svojoj deci. Ipak, njegov radni dan je uvek isti, a uz sve obaveze porodica nikako ne uspeva da se okupi. Ponekad se Džon pita da li je to sve, dok jedne večeri na putu s posla ne izađe iz voza i ne učini nešto nezamislivo. Ne govoreći to nikome, potajno počinje da pohađa kurs plesa i pronalazi sebe u potpuno novom svetu – svetu pokreta, muzike, druženja i strasti. Kako ovaj ozbiljan čovek postaje doslovno lak na nogama, preokreću se ceo njegov život i brak.