Opljačkao azilanta, uhvaćen za 10 minuta!

0
16

Atila Kolompar od jednog od crnaca, poreklom iz Malija, otrgao novac i pobegao

Kanjiška policija u rekordnom roku rasvetlila je tešku krađu, koja se u ponedeljak dogodila u Horgošu, a čija je žrtva državljanin Malija. Protiv počinioca, Atile Kolompara (24), iz ovog sela, usledila je krivična prijava.

Atila je, u društvu nekoliko svojih prijatelja meštana, stajao na ulici, kada su naišla petorica crnaca. Stranci su se zaustavili, i nekako uspeli da objasne da su azilanti i da hoće da se domognu teritorije Mađarske. Atila se ponudio da im pomogne, zatraživši protivuslugu u novcu. Jedan od ilegalaca izvadio je novčanicu, koji je Atila zbunjenom čoveku istrgnuo iz ruke i pobegao.

O onome što se dogodilo odmah je obaveštena policija, koja je bila izuetno efikasna, jer je počinioca pronašla za svega 10 minuta. Radi se o osobi sa podebelim policijskim i sudskim dosijeom, uglavnom zbog krađa i nasilničkog ponašanja.

Ovo je, inače, u kratkom vremenskom razmaku, drugi slučaj da su stranci na meti horgoških razbojnika i huligana. Prethodno je prebijen i opljačkan bračni par iz Francuske koji je nakratko izašao iz međunarodnog putničkog voza, koji se stajao u Horgošu.

Izvor: novosti