OD NEDELJE U NARODNOM POZORIŠTU

0
6

Tokom sledeće nedelje u kikindskom Narodnom pozorištu na repertoaru se nalaze nekoliko igranih predstava.

U nedelju 15. juna odigraće se predstava pod nazivom „Noč bogova” u režiji Ivanc Jaka. Ovu predstavu izvešće gostujuće pozorištei iz Slovenije pod nazivom „Gledališče Koper”. Početak predstave je zakazan za 20 časova.

Sutradan, u ponedeljak 16. juna, takođe od 20 časova na repoertoaru je predstava „Siroti mali Hrčki” u režiji Đurić Marka, a izvode je glumci Narodnog pozorišta iz Kikinde.

Utorak 17. juna gostuje Udruženje dramskih umetnika Vojvodine, a izvode predstavu pod nazivom „Srce više nije moje”, u režiji Janković Bogdana. Predstava počinje u standardnom terminu, 20 časova.

18. jun rezervisan je za predstavu „BRAK BETI I BU-A”, u režiji Đorđević Olje. Predstavu će izvesti glumci Narodno pozorište Subotica

Četvrtak, 19. juna odigraće se predstava pod nazivom „Ja i ti”, Autori: Branka Stojković i Olivera Viktorović Đurašković po motivima filma „Šta se dogodilo sa Baby Jane”. Ovu predstavu izvešće „Bitef teatar” iz Beograda.

Narodno pozorište u Kikindi nalazi se na adresi Trg srpskih dobrovoljaca 28, a ukoliko želite da rezervišete kartu možete to uraditi na sledeći telefon: 0230/22-638

Foto: fejsbuk/narodno pozorište Kikinda