„Daleko je Holivud” snimanje u Kikindi punom parom!

0
21

Klape snimanja humorističke serije „Daleko je Holivud” gotovo da ne prestaju, radi se danonoćno, glumci, produkcija i cela ekipa ove zabavne serije, čije se emitovanje očekuje početkom jeseni, već četvrtu nedelju za redom uspešno snima u Kikindi.

snimanje-kikinda-serija

Prava holivudska atrakcija, rekli su naši sugrađani. Snimanje se odigrava na nekoliko lokacija u gradu:Eđšegu i na Gradskom trgu. Dobra atmosfera koja vlada među glumačkoma ekipom u kojoj su: Predrag Ejdus,Boris Komnenić, Danica Maksimović, Petar Božović, Anja Mit, Đorđe Marković, Miljan Davidović i mnogi drugi, rezultiraće na kraju jednom dobrom, zabavnom i uspešnom serijom, rekao je Ivica Vidaković koji potpisuje režiju.

– Na setu se dosta smejemo, i to utiče na dobru i pozitivnu atmosferu koja nas nosi do kraja.Iako je postavljeno kao humoristička serija kratkog tipa, orijentisali smo se na rad i u eksterijerima.Kikinda je lep, ravničarski grad koji ima mir i lepotu,trudićemo se da sve to i prikažemo, rekao je Vidanović.

Koliko je Holivud zaista daleko? Pitali smo reditelja – „Holivud je dovoljno blizu, ali i dovoljno daleko, nekada je dovoljna samo jedna dobra stvar kako bismo stigli do te željene destinacije. Mnoge stvari zavisi od nas samih, ali i od okolnosti , tako da se može desiti da taj Holivud postane za sve nas jako blizu”, dodao je Vidanović.

Serija će imati 12 epizoda u kojoj se glumci bore protiv najavljenog gašenja pozorišta. Ideja je proistekla iz iskustva Miljana Davidovića i Nenada Gvozdenovića, glumaca Narodnog pozorišta u Kikindi, scenarista i reditelja, koji su želeli da ekranizuju život glumaca iza pozorišnih zavesa. Da li je život serija u kojoj svi igramo svoje uloge i da li Holivud zaista daleko?! Ostaje nam da sačekamo prvo emitovanje ove zabavne serije, koja nas ne sumnjamo neće ostaviti bez odgovora.

Izvor: radiokikinda