Potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović pozvala je danas građane Kikinde da izađu na izbore 16. marta i daju poverenje toj stranci i Aleksandru Vučiću, poručivši da će ta stranka nastaviti da se bori za otvaranje novih radnih mesta i nastavak brobe protiv kriminala i korupcije.

Ona je poručila da borba protiv kriminala i korupciji neće stati.

“Isto tako učinićemo sve da se otvaraju fabrike u Kikindi. U Kikindi će Metanolsko-sirćetni kompleks raditi kao i neke druge kompanije, koje će ovde otvoriti nova radna mesta”, rekla je potpredsednica SNS.

Ona je naglasila da će država učiniti sve da mladi ostanu da žive u Kikindi.

Gašić: Ne razmišljamo o koalicijama

Potpredsednik SNS Bratislav Gašić kaže da očekuje da ta stranka na izborima osvoji više od 50 odsto glasova. Gašić je za današnje “Naše novine” rekao da bi tim rezultatom naprednjaci dobili pun kapacitet da započete reforme sprovedu na pravi način.

“To podrazumeva i dodatnu veću odgovornost u vršenju vlasti”, rekao je on. On je takođe naveo da u SNS ne razmišljaju o postizbornim koalicijama. “O postizbornim koalicijama je rano govoriti i o njima ćemo razmišljati i razgovarati posle završenih izbora. SNS i potpredsednica Zorana Mihajlović već su se izjasnili o uslovima koje će ova stranka postaviti nakon završenih izbora pred potencijalne koalicione partnere. Za nas je prihvatljiv svako ko želi modernu i organizovanu Srbiju bez korupcije i kriminala”, poručio je Gašić.

SLS pozvala da se glasa za SNS i Vučića

Samostalna liberalna stranka (SLS), koja učestvuje u radu Vlade Kosova, pozvala je danas svoje simpatizere i članove da na izborima 16. marta za Skupštinu Srbije glasaju za koaliciju okupljenu oko Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića.

Predsednik SLS-a Slobodan Petrović, koji je zamenik premijera Kosova, rekao je na konferenciji za novinare u Gračanici da je koalicija oko SNS-a evropska opcija koju treba podržati.

Izvor: rtv