PerSu marketi najavljuju proširenje svoje mreže maloprodajnih objekata u toku jula. Iskazujući želju da se na ovaj način još više približe svojim potrošačima, ovaj lanac maloprodajnih objekata svečano će otvoriti vrata novih objekata u sledećim mestima u Kikindi:

  • 12. jul u 09h – Mikronaselje, Bašaidski drum bb
  • 26. jul u 09h – Jovana Jovanovića Zmaja 78

otvaranje_persu_marketa

Tom prilikom, najavljene su brojne akcije, od kojih se izdvajaju svaki stoti račun za 1 dinar, mogućnost kupovine i do 50% jeftinije uz sakupljanje računa, preko 500 trajno sniženih cena. Takođe, PerSu potrošače iz ovih mesta raduje vest da će se u svim novootvorenim objektima sledećeg meseca vratiti popularna akcija „Ko rano rani“ (ponedeljak i sreda od 06 do 08h, 20% popusta na celokupnu kupovinu), uz već redovne akcije „Petak posle posla“ – popust 10% na celokupnu kupovinu petkom od 16 do 20h, oko 150 akcijskih sniženja iz kataloga i 7 SuPer dana.

Uz slogan „Tamo gde je osmeh na prvom, a Vi na pravom mestu!“, PerSu marketi pozivaju sve svoje potrošače da dođu i uvere se u bogatstvo ponude i zanimljivih akcija. Pored ovoga, povodom obeležavanja prvog rođendana postojećih objekata u Kikindi, ovaj lanac najavljuje veliko slavlje u sva tri objekta, uz brojna iznenađenja za svoje verne potrošače.

Kako navode iz ovog maloprodajnog lanca, do kraja godine u planu je otvaranje još preko 30 maloprodajnih objekata, koja će biti propraćena bogatim programom i još bogatijom ponudom.