PerSu marketi od prvog septembra uvode poseban program lojalnosti za penzionere. Ovaj trgovački lanac je prvi i jedini na ovim prostorima u kome će svi penzioneri moći da koriste svoje Penzionerske popust kartice.

otvaranje_persu_marketa

U pitanju je još jedan od načina za dodatnu uštedu i čuvanje kućnog budžeta, ovog puta posvećen starijim građanima, koji će svoje popuste moćí da ostvare u preko 120 Persu objekata širom Vojvodine.

Program Penzionerkse popust kartice funkcioniše vrlo jednostavno. Svaki penzioner treba samo da se javi svom udruženju penzionera, ili Penzionerskom servisu na besplatan broj 0800 303 300 i na taj način dolazi do svoje popust kartice. Nakon toga, sa karticom odlazi u Persu market i ima priliku da ostvari brojne popuste.

U svim Persu marketima, od prvog septembra naći će se veliki broj artikala, posebno obeleženih i samo korisnici kartice moći će da ih kupuju po izuzetno povoljnim cenama. U pitanju su osnovne životne namirnice, kao i svi ostali artikli neophodni za funkcionisanje i održavanje domaćinstva. Na ovaj način, Persu marketi su još jednom izašli u susret svojim potrošačima, kako bi im što više olakšali kupovinu i učinili je prijatnijom i pristupačnijom.

Više informacija o Penzionerskim popust karticama od prvog septembra možete naći na sajtu www.persu.rs zatim na www.penzionerskipopusti.rs kao i na Facebook stranici www.facebook.com/persu.marketi