Kikinindski rukometaši upalili motore

0
18

Rukometaši Kikinde započeli su pripreme za nastavak prvenstva u ponedeljak 13.01.2014. Prozivku je izvršio šef stručnog štaba Viktor Felbab.

– Okupili smo se danas, nakon dvonedeljne pauze i mogu reći i u svoje ime i u ime mojih igrača da orni nastavljamo sa radom. Pauza nam je dobrodošla da se malo konsolidujemo i saniramo neke povrede koje su nas pratile u jesenjem delu prvenstva. Promena u igračkom kadru za sada nema, ali uveliko smo u potrazi za pojačanjima. Plan nam je da se pojačamo sa dva, tri igrača na bekovskim pozicijama. U nastavak prvenstva ulazimo izuzetno ambiciozno, moram reći da nam je cilj ulazak u Prvu ligu Srbije. Nakon prvog dela mesto koje nas vodi u Prvu ligu nam beži neka 4 boda, ali kada uzmemo u obzir kvalitet naših igrača, organizaciju unutar kluba i bogatu tradiciju koju Kikinda kao klub ima, mišljenja sam da je sazrelo vreme da se Kikinda nakon 10 godina vrati u Prvu ligu. Naravno da bismo to ostvarili biće nam potrebna i pomoć publike, ali ne sumnjam u nju, jer su kikinđani mnogo puta pokazali privrženost i odanost svom klubu, istakao je Felbab, šef stručnog štaba.

Kikinđani do početka prvenstva imaju još oko mesec i po dana koje će iskoristiti da se što bolje uigraju, u planu je odigravanje 4-5 prijateljskih utakmica. Prvo prolećno kolo je na programu 1.marta kada naši igrači dočekuju ekipu Metalca iz Futoga.3

Izvor: www.mrkkikinda.rs