FUDBAL: Dva gola za početak

0
90

Počeo je prolećni deo Vojvođanske lige „Istok”. Ekipe iz naše opštine nisu imale mnogo uspeha. Jedinu pobedu su zabeležili igrači Slobode iz Novih Kozaraca, koji su golom Neđe Gavrilovića, pobedili kao domaćini Radnički iz Kovina.

Kozara iz Banatskog Velikog Sela je igrala nerešeno u Banatskim Karlovcima 1:1, a jedini gol za velikoselce je dao Darko Knežević, Kozara je vodila. Ostale dve ekipe su izgubile, OFK Kikinda kod kuće od Tise iz Adorjana, rezultatom 2:0. A Crvena Zvezda iz Ruskog Sela je izgubila u Vršcu od Vršac Junajteda, takođe sa 2:0.

U sledećem 17. kolu, u subotu 22. marta od 14 i 30h, Kozara dočekuje TSC iz Bačke Topole, OFK Kikinda gostuje u Starčevu Borcu, dok Sloboda ide u Pačir, Bačkoj. U nedelju u istom terminu, Crvena Zvezda dočekuje Proleter iz Bačkog Karlovca u Ruskom Selu.

U prvoj utakmici prolećnog dela Područne lige Zrenjanin, jedini predstavnik naše opštine Vojvodina iz Bašaida, izgubila je kod kuće od prvoplasirane ekipe Mladosti iz Lukićeva sa 1:0. U sledećem 17. kolu Vojvodina gostuje Crvenoj zvezdi iz Vojvode Stepe.

Tekst: Dušan Rodić
Adaptacija: I LOVE KIKINDA