UBEDLJIVE: Zlatne odbojkašice još nepobeđene

0
19

Utakmicu poslednjeg kola Prve vojvođanske lige „Banat” između odbojkašica OK „Kikinda” i OK „Zrenjanin MD 2″ odigraće se u četvrtak 17. aprila sa početkom od 16 časova u SC „Jezero”.

Pre početka same utakmice predviđena je svečana dodela šampionskog pehara i medalja odbojkašicama OK „Kikinde”. Podsećamo da su odbojkašice Kikinde ostvarili sedamnaest pobeda za redom u Prvoj Vojvođanskoj ligi „Banat”, a kako je za naš portal rekao trener OK „Kikinda” Željko Kralj, očekuje se i osamnaesta pobeda u ovoj sezoni.

„Od utakmice u četvrtak protiv Zrenjaninki očekujemo, kao i do sada, pobedu. Naše odbojkašice su zaslužne za ovaj razultat i realno je da očekujemo pobedonosni ishod”, rekao je Željko Kralj za naš portal.

„Već sada je izvesno da smo osvojili titulu, ali borićemo se i za poslednju pobedu u ovoj sezoni. Nakon ove utakmice nas očekuje baraž 9-11. maja za veći rang, pa tako nećemo imati puno vreme za slavlje već ćemo se pripremati za to.”, dodao je Kralj, trener OK „Kikinda”.

Na pitanje kakvi ih protivnic očekuju u baražu, Željko nije imao odgovor već je rekao: „Do sada nismo imali prilike da se susrećemo sa ekipama koje će biti pored nas u baražu, pa samim tim ne znamo šta da očekujemo. Na nama ostaje da se dobro pripremimo i da damo sve od sebe da uđemo u takmičenje višeg ranga.”

Pozivamo sve sugrađane da dođu u SC „Jezero” u četvrtak 17. aprila sa početkom u 16 časova i podrže odbojkašice Kikinde kako bi zajedno sa njima proslavili titulu koju su zaslužile.