Odbojkašice OK Kikinde u Drugoj ligi Sever!

0
9

Za vikend je u Sremskoj Mitrovici odigran baraž za dopunu Druge lige Sever u konkurenciji odbojkašica. Na turniru su nastupile ekipe OK Kikinda, OK Srem Iton 2 (Sremska Mitrovica), OK Spartak 2 (Subotica) dok je OK Partizan (Sremski Karlovci) odustao od učešća.

Naime, pravo učestvovanja u baražu ostvarile su 4 ekipe, pobednice svojih regionalnih grupa I vojvođanske lige. 2 najbolje plasirane ekipe iz baraža su ostvarile plasman u Drugu ligu a predviđeno je bilo da svaka ekipa igra sa svakom.

Prvog dana (10.05.) u 12 časova odigrana je utakmica OK Srem Iton 2 – OK Kikinda i završena je rezultatom 3:2 za domaće odbojkašice. Istog dana u 20 časova na teren su izašle ekipe OK Srem Iton 2 i OK Spartak 2 (Subotica) i pobedile su subotičanke rezultatom 3:2.

Juče u 12 časova OK Kikinda je posle velikog preokreta porazila OK Spartak 2 rezultatom 3:1 i na taj način kao prvoplasirana obezbedila ulazak u Drugu ligu.

Podsećamo da je prosek godina odbojkašica Kikinde 16,2 godine, pa ovaj rezultat dobija još više na značenju.

Poredak:

  1. OK Kikinda
  2. OK Srem Iton 2
  3. OK Spartak 2

Za ekipu Kikinde nastupale su: Teodora Tepavac (kapiten ekipe), Anela Maćoš, Maša Jovičić, Ivana Milić, Jovana Tornji, Jelena Zivlak, Sofija Šugić, Dejana Petkov, Jelena Petrović, Nataša Cvitanović, Jovana Rodić i Helena Dakić.

Trener ekipe: Željko Kralj
Pomoćni trener: Dragan Pecarski