FUDBAL: Počinje takmičenje u Banatskoj zoni

0
5

Posle dva meseca, u subotu, 16. avgusta, počinje jesenji deo fudbalske sezone u Banatskoj ligi, u kojoj se takmiče četiri kluba iz naše opštine.

fudbal-tempa

U Novim Kozarcima u subotu od 17 časova na stadionu „Ilija Pantelić“ Slobodi u goste dolazi OFK Vršac Junajted. Sloboda je malo izmenila sastav, najzvučnije pojačanje je napadač Branislav Gecić. Utakmicu će suditi Dejan Dimitrijevski iz Pančeva.

OFK Kikinda novu sezonu takođe startuje kao domaćin, na Gradskom stadionu gostuje ekipa Đelezničara iz Pančeva. Kikinda je pojačana u odnosu na kraj prošle sezone i očekuje lakšu borbu za opstanak. Sudija ove utakmice, koja počinje u 17 časova u subotu, je Nikola Bikić iz Zrenjanina.

Prvi lokalni derbi se igra u prvom kolu Banatske zone. U nedelju, 17. avgusta, od 17 časova, u Ruskom Selu, domćoj Crvenoj zvezdi gostuje Kozara iz Banatskog Velikog Sela. Ruskoselci sezonu počinju sa dosta problema, dok Kozara sezonu počinje znatno pojačana. Strahinja Radulović iz Zrenjanina je sudija na ovoj utakmici.

Jesenja polusezona počinje ovog vikenda i u Područnoj ligi Zrenjanin, gde učestvuju dve ekipe iz naše opštine. Vojvodina iz Bašaida gostuje ekipi Omladinca iz Ravnog Topolovca, dok novajlija u ovoj ligi ŽAK u Kikindi na Vašarištu dočekuje ekipu Begeja iz Žitišta.