FUDBAL: Samo jedan gol ekipa iz naše opštine

0
0

U drugom kolu Banatske zone, ekipe iz naše opštine su zabeležile dve nerešene utakmice i dva poraza, uz samo jedan postuignut gol.

fudbal-lopta-kikinda-gol-prvenstvo

OFK Kikinda je igrala nerešeno na gostovanju ekipi Budućnosti u Srpskoj Crnji 1:1. Jedini gol za Kikindu je dao Radiša Bogdan, igrač koji je došao iz Sente. U sledećem kolu OFK Kikinda igra lokalni derbi na svom, Gradskom stadionu, sa Kozarom.

Crvena zvezda je uspela da sačuva svoju mrežu i izvuče bod na gostovanju Borcu u Starčevu, rezultat je bio 0:0. U sledećem kolu na svom stadionu u Ruskom Selu dočekuju Jedinstvo iz Novog Bečeja..

Kozara je na svom stadionu u Banatskom Velikom Selu, posle nervozne igre, promašenog jedanaesterca i niza izglednih šansi, izgubila od ekipe Proletera iz Banatskog Karlovca, sa 1:0.

Sloboda je ubedljivo izgubila sa 3:0 na gostovanju ekipi Borca u Sakulama. U sledećem kolu na stadionu „Ilija Pantelić“ u Novim Kozarcima gostuje ekipa Radničkog iz Kovina.

Utakmice sledećeg, trećeg kola se igraju u subotu, 30. i nedelju, 31. avgusta sa početkom od 16 časova i 30 minuta.

U područnoj ligi Zrenjanin, ekipa ŽAK-a je odigrala nerešeno u Krajšniku sa ekipom Krajine 2:2. Strelci za ekipu sa Vašarišta su bili Radovan Ilić i Armando Čekić. U sledećem kolu, na svom terenu, ŽAK dočekuje ekipu Naftagasa iz Elemira. Druga ekipa iz naše opštine, Vojvodina je u Bašaidu izgubila sa 1:0 od ekipe Mladosti iz Banatskog Despotovca. Vojvodina u sledećem kolu gostuje ekipi Radničkog u Zrenjaninu.