VREMENSKA PROGNOZA: Od ponedeljka sunčano do 27°C

0
5

Hladniji talas propraćen kišom koji nas je zahvatio ovih dana, konačno će biti zamenjen toplim i sunčanim danima već od ponedeljka – 19. maja.

Kako meteorolozi najavljuju, vreme u narednim danima će biti slično današnjem, sa manje padavina i malo većom temperaturom. Takvo vreme zadržaće se sve do ponedeljka, kada nastupaju veće temperature bez padavina.

Za petak (16. maj) – Umereno oblačno, minimalna temperatura 11°C dok će maksimalna temperatura biti samo 3 stepena više, odnosno 14°C. Verovatnoća za padavine je minimalna.

Za subotu (17. maj) – U prepodnevnim časovima se očekuje slaba kiša, dok se u popodnevnim i večernjim časovima očekuju povremene padavina. Minimalna temperatura će se kretati od 13°C do 16°C.

Za nedelju (18. maj) – Očekivana temperatura će se kretati između 13-16°C, a povremene padavine se očekuju tokom celog dana.

Za ponedeljak (19. maj) – Prekid naoblačenja i padavina, vreme bez oblaka sa većom temperaturom koja će se kretati između 15°C i 23°C. 

U sredu (21. maja)  nas očekuje temperatura od 27°C, pa konačno stanovnici opštine Kikinda mogu da uživaju u lepom i sunčanom vremenu.